Humanitarno za oboljele od ALS-a

Kategorija: Guardians Objavljeno: Subota, 04 Listopad 2014 Napisao/la RK Gospić

Naši rukometaši su organizirali humanitarnu akciju u kojoj su gledatelji na ulazu u dvoranu imali priliku donirati određeni iznos po vlastitoj želji za oboljele od ALS-a, a za uzvrat su dobili posebno dizajniranu ulaznicu koja će im služiti kao uspomena na ovaj lijepi događaj, te odličnu rukometnu predstavu na terenu. Na tribinama se okupilo oko 150 gledatelja koji su podržali svoje rukometaše u pohodu na što bolji rezultat, te donirali ukupno 1500 kuna i timepokazali svoje humanitarno srce. Rukometni klub „Gospić" se zahvaljuje svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju te poziva gledatelje da u još većem broju dođu na sljedeća događanja.

Galeriju slika možete vidjeti u vijesti: 2.kolo RK Gospić - RK Pećine 34:30

Prenosimo s portala:

LIKAPLUS: Humanitarna pobjeda rukometaša

Pobjeda rukometaša bila je točka na „i" humanitarnoj akciji za oboljele od ALS-a.

Naši rukometaši su organizirali humanitarnu akciju u kojoj su gledatelji na ulazu u dvoranu imali priliku donirati određeni iznos po vlastitoj želji za oboljele od ALS-a, a za uzvrat su dobili posebno dizajniranu ulaznicu koja će im služiti kao uspomena na ovaj lijepi događaj, te odličnu rukometnu predstavu na terenu. 

Furiozni početak Gospićkih rukometaša rezultirao je početnim vodstvom 6:2 koje prošlogodišnji drugoligaš RK Pećine do kraja utakmice nije uspio nadoknaditi. Gosti nisu uspjeli naći rješenje za čvrstu i pokretljivu obranu domaćina te veoma brzu i uigranu tranziciju u napad koja je rezultirala brojnim lakim golovima. Do poluvremena se razlika povećala, te se na odmor odlazi pri rezultatu 20:14.

U drugom poluvremenu je tempo bio za nijansu slabiji no razlika se povećavala do najvećih 34:26 u 53. minuti utakmice. Riječani su iskoristili završno opuštanje domaćina te razliku smanjili na podnošljivih 34:30. Najzapaženiji su u redovima Gospićana bili Marijan jelić i Andrija Gašić s po 8, te Mate Pavelić s 5 postignutih golova.

Na tribinama se okupilo oko 150 gledatelja koji su podržali svoje rukometaše u pohodu na što bolji rezultat, te donirali ukupno 1500 kuna i timepokazali svoje humanitarno srce.

Rukometni klub „Gospić" se zahvaljuje svima koji su podržali ovu humanitarnu akciju te poziva gledatelje da u još većem broju dođu na sljedeća događanja.

Hitova: 21446

Posebni događaji

          5vecer rukometa

Tražilica

Tablica s HRS stranice

Kontakt

  Budačka 12
  53000 Gospić
  Hrvatska (Croatia)
  Mobitel: +38595/868-0006
  OIB: 75686339179
  Matični broj: 1294776
  IBAN: HR9123300031152788357
  rkgospic@gmail.com