BOGATIJI ZA 4 LICENCIRANA TRENERA

Kategorija: Općenito Objavljeno: Četvrtak, 15 Listopad 2020 Napisao/la VA

Edukacija na prvom mjestu.

Educiranje članova nam je veoma bitno i ulaganje u tom smijeru je prioritet. Tijekom godina svoje članove što kroz posjećivanje, davanje podrške i sudjelovanje na brojnim sportski i klulturnim aktivnostima u organizaciji drugih udruga, što kroz samostalnu organizaciju raznih događanja, sudjelovanja na radionicama sportske psihologije i sl. pokušavamo odgojiti u otvorene, komunikativne i vesele jedinke koje će naše društvo učiniti boljim i kvalitetnijim za život.

Da bi mogli educirati one najmlađe moramo educirati one starije, njihove trenere koji u datom trenutku moraju biti i učitelji i roditelji i prijatelji.

Beba Romac, Antonija Matić, Ivan Jelić i Mate Pavelić pohađali su i uspješno okončali svoje trenersko obrazovanje pri Sportskom učilištu te dobivenom diplomom postali treneri rukometa i licencirani treneri pri Hrvatskom rukometnom savezu.

Odlična je ovo vijest za rukomet u Gospiću budući sada pri klubu djeluje čak 8 školovanih rukometnih trenera čime ulazimo među klubove s najbrojnijim trenerskim kadrom u Hrvatskoj. U stopu slijedeći dugoročne ciljeve kluba postavljene prije nekoliko godina u planu je obrazovanje još nekolicine trenera čime ćemo osigurati daljnji napredak cijeloga kluba.

Ovim putem zahvaljujemo Zajednici sportova grada Gospića koja nam je kroz prijavljeni projekt omogućila financiranje navedenog školovanja.

Hitova: 440

Posebni događaji

          5vecer rukometa

Tražilica

Kontakt

  Budačka 12
  53000 Gospić
  Hrvatska (Croatia)
  Mobitel: +38595/868-0006
  OIB: 75686339179
  Matični broj: 1294776
  IBAN: HR9123300031152788357
  rkgospic@gmail.com