RUKOMETNI KAMP "GOSPIĆ 2021" ODUŠEVIO

Kategorija: Mlađi uzrasti Objavljeno: Petak, 25 Lipanj 2021 Napisao/la VA

Završio je prvi rukometni kamp u organizaciji Rukometnog kluba "Gospić".

Gospić je od 19. do 22. lipnja 2021. godine svjedočio prvom, povijesnom rukometnom kampu koji je to u punom smislu i bio. Treniralo se dva puta dnevno, a pod vodstvom izuzetnih trenerskih veličina u četiri je dana odrađeno sedam treninga.

Kamp je bio zatvorenog tipa te je na njemu sudjelovalo stotinjak mladih rukometaša i rukometašica kluba rođenih od 2006. do 2011. godišta, dok su treneri kampa bila sljedeća imena iz same vrške trenerske piramide u Hrvatskoj:

- Nenad Šoštarić - trener rukometa

- Boris Dvoršek - trener rukometa

- Iva Kanjugović - trenerica rukometa

- Darko Jeličić - trener golmana

- Alen Marošević - kondicijski trener

 

Treniranje pod vodstvom izuzetnih trenerskih veličina oduševilo je roditelje i samu djecu koja su s osjehom dolazila i odlazila s treninga, a sve se okončalo završnim treningom punim sportsko društvenih igara koji je bio kao "šlag na torti" ovog projekta na kojeg smo izuzetno ponosni.

Kvaliteta organizacije kampa i kluba općenito, entuzijazam, ljubav, predanost, što roditelja i djece, što svih trenera i same uprave kluba, bilo je nešto što su naši gosti primijetili i za što su nas pohvalili već prvoga dana.

Ponosni smo što smo stvorili klub i grupe mladih rukometaša i rukometašica koji daju ono što je u današnjem životu rijetko, a to su ljudskost, pozitiva i emocija. Treneri su to prepoznali te smo već krenuli u priču oko organizacije novog rukometnog kampa.

 

Hvala svima koji su sudjelovali i potpomogli organizaciju ovoga kampa, hvala roditeljima i djeci, te velika hvala trenerima Šoštariću, Dvoršeku, Kanjugović, Jeličiću i Maroševiću što su u svom gustom kalendaru našli nekoliko dana za rukomet u Gospiću, dali svoje znanje, novi, još jači vjetar u leđa rukometu u Gospiću, ali najbitnije, što su se kao uspješni treneri uklopili u našu grupu običnih, jednostavnih, poštenih ljudi punih emocija i ljubavi prema rukometu.

 

Hitova: 716

Posebni događaji

          5vecer rukometa

Tražilica

Tablica s HRS stranice

Kontakt

  Budačka 12
  53000 Gospić
  Hrvatska (Croatia)
  Mobitel: +38595/868-0006
  OIB: 75686339179
  Matični broj: 1294776
  IBAN: HR9123300031152788357
  rkgospic@gmail.com