RK KANFANAR – RK GOSPIĆ 28:24 (13:13)
ROVINJ, DVORANA VALBRUNA

Gledatelja: 30
Suci: Sanel Karahasanović (Umaga), Dragan Miljuš (Poreč)
Nadzornik: Dušan Aleksić (Vizinade)
 




KANFANAR: Benčić, Živić, Žufić, S. Marić 4, T. Marić 1, Družetić 1, Pranjić 10, Čehić 4, Červar 4, Kuharić, Mišan, M. Marić, Vrdoljak 4

GOSPIĆ: Marković, Drmić 7, Udiljak, Čović, Radaković, Jelić 8, Došen, Kvesić 3, Gadžić, Brkljačić, Antić 1, Pleša 4, Pavelić 1

Sedmerci: Kanfanar 5/6, Gospić 2/2
Isključenja: Kanfanar 8 min, Gospić 6 min

Bila nam je ovo važna utakmica i bitna dva boda kako bi održali priključak za vodećima. Na utakmicu smo došli u dosta oslabljenom sastavu budući da za ekipu nisu konkurirali Kriste, Špehar i Šimić koji su jako važni za našu igru, dok su Jelić, Pavelić, Kvesić i Antić na utakmicu došli bolesni ili polu-bolesni.

Utakmicu smo otvorili jako loše. U prvih 10-ak minuta nismo se uspjeli sastat sa loptom, od dodavanja do hvatanja, kao da smo početnici. Na sreću ni domaćini nisu bili bolji pa je na semaforu na poluvremenu pisalo 13:13.

U drugi dio ušli smo puno bolje i agresivnije, poveli 14:18 i tu stali. Domaćini polako smanjuju prednost te u zadnjoj minuti dižu razliku na +4 što znači, nakon Mornara, još jedan veliki kiks gospićana.

U našoj ekipi najefikasniji su bili Jelić sa 8 i Drmić sa 7, te kod gostiju Pranjić sa 10 golova.

Sreća da je liga potpuno izjednačena pa se može očekivati da ćemo se u ova zadnja 3 kola prvoga dijela popeti i zauzeti jedno od prva 4. mjesta budući da smo sve teške utakmice odigrali, a našim konkurentima tek dolaze.