Utakmica 19.kola III HRL zapad je na zahtjev gostiju iz Rijeke (RK Pećine) odigrana koji dan ranije, u srijedu 28.3.2012. godine.



Nakon mnoštva ozljeda i pehova, gubljenih utakmica sa 1 razlike, 2, 3 razlike došla je apsolutno zaslužena pobjeda protiv trećeplasirane ekipe lige.
Niti ovu utakmicu nismo bili kompletni budući je uz već duže ozljeđene Marko Simic i Aleksandar Antić izbivao i Vanja Antić, no prvu utakmicu nakon pola godine odigrao je Matej Udiljak, a vratio nam se i Tomislav Špehar.

Nakon rezultatskog minusa na kraju prvog poluvremena od 4 gola počela je bolja igra u obrani popraćena s nekoliko odličnih obrana golmana Brkljačića i opuštenija u napadu te smo sustigli goste i prešli u vodstvo (23:23, 24:23, 27:27, 28:27, 31:28) i ga održavali do kraja utakmice (34:32).

Najbolji strijelci u našim redovima su bili Mate Pavelić s 9, Marijan Jelic i Igor Radaković s 8 te Ivan Jelic i Tomislav Špehar s 4 pogotka, dok je Brkljačić odličnu partiju u drugom poluvremenu u 59. minuti obranio udarac sa 7 metara te prelomio utakmicu, odnosno potvrdio pobjedu.