Došli smo u Buje odigrati utakmicu 18. kola III HRL Zapad protiv posljednjeplasirane ekipe Novigrada te osvojiti 2 boda što nam je i uspjelo. Odigrali smo koliko nam je trebalo te na kraju krenuli put Gospića sa razlikom od +12.
 



Iako se o ovoj utakmici nema nešto posebno za napisati, osvrnut ću ćemo se na početak utakmice gdje smo se teže od očekivanoga  nosili sa domaćinima iz Novigrada. Nismo se uspjeli odvojiti sve do sredine prvoga poluvremena kada je rezultat bio 8:10 za nas, no tada agresivnijom obranom i bržim napadom kažnjavamo greške domaćina i do poluvremena odlazimo na +8 (12:20). Pogledom u zapisnik dolazimo do zanimljivosti da su prvo poluvrijeme obilježila dva igrača. Odlično je započeo Antić koji je u prvih 15 minuta postigao 5 pogodaka, dok je drugih 15 minuta pripalo Jeliću sa istim brojem postignutih golova.
Većina utakmice odvila se pri razlici od +10 za našu ekipu, a  za krajnji rezultat 25:37 najzaslužniji su Drmić sa 8, Pleša (odlična partija) 8, te Jelić sa 7 postignutih golova dok je i golman Brkljačić odradio onoliko koliko je bilo potrebno.

Sljedeće kolo se igra ovaj vikend u Gospiću sa vrlo dobrom ekipom Rovinja koja zauzima 7. mjesto a bježimo im samo 2 boda. Točno vrijeme odigravanja utakmice još nije poznato.