Očekuje nas 7 napornih tjedana!!!



Ušli smo u nove pripreme koje će trajatai od 13.8.2012. do prve utakmice u novoj sezoni 29./30.9.2012. Okupili smo veliki broj igrača (što u prijašnjim sezonama nije bio slučaj) i nadamo se povratku na pravi put i što se tiče kvalitete i intenziteta treninga, samog odnosa igrača prema treningu, treniranju i klubu što će u konačnici dovesti i do prirodne selekcije samih igrača te zdrave konkurencije.
Seniorima su priključeni i dečki iz mlađih uzrasta rođeni 1996., 1997., 1998. i 1999. godine koji će se, nadamo se uz solidne igre u seniorima, razvijati i igrajući ligu s protivnicima svoga uzrasta.

Na popisu su sljedeći igrači:
Aleksandar Antić (došao iz RK Selce), Vanja Antić, Klaudio Bašić, Filip Begić, Ivan Brajković, Marko Brkljačić, Marko Caga, Mario Delač, Goran Došen, Ivan Jelić, Marijan Jelić, Igor Jelinić, Stipe Jurjević, Martin Kolačević, Dino Kovačević, Dario Krpan, Marijan Lulić, Davor Maras, Božo Marković, Nikola Milinković, Stjepan Paun,  Mate Pavelić, Matija Perković, Mihćl Pielić, Marko Potnar (došao iz Njemačke u Gospić na fakultet), Igor Radaković, Marko Šimić, Nikola Šimunić, Tomislav Špehar, Ante Troskot, Josip Zelić i Mladen Živković.

Trener:
Vanja Antić