Image Ovog vikenda počela je 2. HRL Zapad. U prvom kolu rukometaši Gospića igrali su protiv Kvarnera iz Kostrene. Pred svega stotinjak gledatelja odigrala se teška i tvrda utakmica.

Iako je ekipa Kvarnera bila favorit, Gospićani pojačani četvoricom igrača (Mesnik, Staroselčić, Subašić, Ćurković)  iznenadila je sve prisutne svojom igrom. Odmah na početku Gospićani imaju 5:2, ali gosti stižu na 6:6. Gospićani predvođeni braćom Antom (6) i Ivanom Mihić (7) nekoliko minuta prije kraja prvog poluvremena odlaze na +4 (14:10). Slijedi nekoliko amaterskih pogrešaka domaćina koje gosti iskorištavaju  i prvo poluvrijeme završava 15:13.

U drugom poluvremenu nastavlja se čvrsta igra. Domaćini uspijevaju držati prednost, ali sredinom poluvremena slijedi pad u igri domaćina i bezidejnost u napada, i gosti dolaze na -1 (22:21). Kod gostiju istaknuli su se Milan (5) i Nikola (6) Kosanović. 3 minuta prije kraja utakmice Zoran Leček odličnim intervencijama dovodi domaćine ponovno na +4 (27:23). Ali tada slijedi lom! Trebalo je utakmicu samo privesti kraju, ali domaćini griješe i gosti prvi put izjednačuju na utakmici i nose jedan bod kući.

Što se dogodilo, teško je reći. Možda je to bila neuigranost, možda umor, ali Gospićani su bili bolji cijelu utakmicu. No, tako je to u sportu. Idemo dalje. Sljedeće kolo idemo u Zagreb gdje nas dočekuje druga ekipa Zagreba, odnosno Croatia Osiguranja. Utakmica se igra u subotu u 14 u Kutiji šibica pa pozivamo sve Gospićane koji borave u Zagrebu da nas podrže.