Minuli vikend su Gospićki rukometaši proveli na moru. Subota je bila rezervirana za seniore koji su u sklopu 13. kola III HRL zapad gostovali u Senju protiv RK Vinodol. Pobjedom u toj utakmici naši rukometaši bi zabilježili znatniji napredak na ljestvici te mirniji nastavak prvenstva.

 

Prenosimo s portala:

LIKAPLUS: http://likaplus.hr/ls_zupanija/sport/rukometni_vikend_u_gospicu/default.aspx

LIKAPLUS: Rukometni vikend u Gospiću

Minuli vikend su Gospićki rukometaši proveli na moru.Subota je bila rezervirana za seniore koji su u sklopu 13. kola III HRL zapad gostovali u Senju protiv RK Vinodol. Pobjedom u toj utakmici naši rukometaši bi zabilježili znatniji napredak na ljestvici te mirniji nastavak prvenstva. Oslabljeni za Marijana Jelića držali su egal cijelu utakmicu i isključivo zbog loše realizacije „čistih” udaraca, brzopletosti i neiskustva ispustili osvojiti nova 2 boda te ostvarili poraz rezultatom 29:27 (14:13).

Najefikasniji su u redovima ekipe Gospića bili Ivan Jelić s 8, te Igor Radaković i Vanja Antić s po 5 pogodaka.

 

LIKA-ONLINE: www.lika-online.com/rukometni-vikend-gospicana-uz-more/

LIKA-ONLINE: Rukoimetni vikend Gospićana uz more

Rukometaši Gospića su sa svojim seniroima vikend proveli uz more. U subota su seniori imali na rasporedu odigravanje utakmice 13. kola III HRL zapad u kojem ih je ekipa Vinodola ugostila u Senju. Tijesnim porazom 29:27 (14:13) zbog neiskustva, brzopletosti i loše relaizacije koja se ponavlja već drugu utakmicu zaredom, ispustili su osvojiti nova 2 boda i osigurati si mirniji nastavak prvenstva. Najefikasniji su u redovima ekipe Gospića bili Ivan Jelić s 8, te Igor Radaković i Vanja Antić s po 5 pogodaka.