Poraz kojim, za sada, ostaje sve nepromijenjeno.

 


Došli smo u Buzet nekompletni. Od, za igru, bitnijih igrača nedostajali su Radaković, te najviše Kriste uz koje bi ova utakmica završila za nas pozitivnim rezultatom.

Počeli smo dobro, poveli 0:3 da bi domaćini vrlo brzo izjednačili (5:5). Igralo se tu gol za gol da bi se pred kraj poluvremena golovima Žižića, Jelića i Pavelića odvojili na 12:16.

Drugo poluvrijeme je počelo u istom ritmu do 14:18 kada buzećani polako ali sigurno uspjevaju dostići i stići našu prednost (22:22, 23:22). U zadnje dvije minute utakmice ulazimo sa prednosti (25:26) no domaćini nakon isteka vremena realiziraju svoj drugi gol, udarac sa 7 metara, te pobjeđuju rezultatom 27:26.

Najefikasniji su u našim redovima bili Žižić sa 10, Jelić sa 7 i Pavelić sa 4 pogotka, dok su najprecizniji domaćini bili Horvat sa 8, Šćulac sa 7 te Pobrić i Kisiček sa po 5 golova.

Prvi dio utakmice je bio smiren, dok je drugi bio sasvim suprotan. Mogla se osjetiti nervoza i s jedne i s druge strane terena, sa tribina, te ostalih nazočnih.

Mi se ovim putem ispričavamo za nervozu naših igrača, jednostavno, bilo je nešto čudno u zraku.