RK KVARNER KOSTRENA – RK GOSPIĆ  44:21 (19:8)
KOSTRENA, SPORTSKA DVORANA KOSTRENA
Gledatelja: 50,
Suci: Lukić Gordan (Zagreb), Stipinić Mario (Zagreb)
Nadzornik: Modesto Dragutin (Kanfanar)

KVARNER: Tomić 6, Nenadić 7, Briški 7, Bačić 5, Butorac, Jurković 3, Katulić 2, Jelovac 8, Lončarić 5, Dujmović, Pribanić

GOSPIĆ: Stanković, Drmić 3, Margaretić 1, Babić 3, N. Pavelić 1, Jelić 4, Starčević 1, Krpan, Durdov, Mašić, Landek, M. Pavelić 8, Brkljačić
Sedmerci: Kvarner 3 (3), Gospić 1 (3).
Isključenja: Kvarner 4 minute, Gospić 14 minuta.

Uz previše pogrešaka, isforsiranih šuteva, ali i odličnih obrana golmana i jedne i druge ekipe utakmicu je obilježila i čudna rotacija igrača u gostujućuj ekipi.

Utakmica pretposljednje i posljednje ekipe 2.HRL Zapad, kao što se i očekivalo, nije bila derbi, što se može zaključiti i po brojkama na tablici, ali i po konačnom rezultatu.

Domaćini su odradili „trening – utakmicu“ protiv (danas lošijih nego obično) gostiju iz Gospića.

Utakmicu smo otvorili zadovoljavajuće (10. minuta – 3:2), no tadakreće niz neshvatljivih pogrešaka i nerezonskih šuteva te apsolutno manjak sreće, jer kada se lopta od prečke odbije protivnicima u čistu kontru i to 2-3 puta to sve govori, doveo nas je u veći rezultatski minus na poluvremenu (19:8).

Drugi dio započeo je slično kako je završio prvi, domaćini svaku našu grešku završavaju kontrom ili polukontrom koje je, kao i šuteve iz situacionog napada, s velikim uspjehom u svoju korist rješavao naš golman Marko Brkljačić nanizavši tako 10 – ak odličnih obrana. Isto tako nastavio je, u ovoj utakmici, drugi golman Rk Gospić – a, Dario Stanković, pogotovo u posljednjih 10 minuta kada je nanizao 4 – 5 super-obrana kontri i polukontri što je završavalo s nekoliko naših brzih protunapada koje je lakoćom realizirao Mate Pavelić te tako u posljednjih 7 minuta postigao 5 od ukupno 8 pogodaka. Marijan Jelić postigao je 4, dok je Danko Drmić dodao 3 gola.