Nakon neugodnog gostovanja i nepravednog i navučenog poraza u Ogulinu uslijedila je domaća utakmica sa Mornarom, a imperativ je bila pobjeda koja se na žalost nije postigla.
 




U najgori trenutak, na najgoroj utakmici dogodio se izuzetno loš dan većine naših igrača. Prvo poluvrijeme je još bilo koliko-toliko dobro. Rezultat i vodstvo od 12:11 uz dosta promašenih “zicera” (2 penala itd) davalo nam je za pravo da sa malo manje grešaka u napadu i malo većom pokretljivošću dođemo do nove važne pobjede. Solidno smo ušli u taj drugi dio utakmice, poveli dva razlike i onda stali. Obrana je prestala funkcionirati, ispadalo se na sve strane, bili smo rijetki i nepokretni. Probali smo i sa 4-2 obranom, sa direktnim čuvanjem njihova dva najopasnija igrača Broza i S. Domijana. Mučili su se gosti iz Dramlja u tim trenucima, imali duge napade, umrtvili igru. Svaki drugi napad suci su dizali ruku za pasivno i gotovo svaki put se stvorio netko tko je iz očaja pucao ali lopta je odsjedala iza naših golmana. U prvom poluvremenu je zapaženu rolu imao naš Drmić sa 5 od ukupno 7 pogodaka a u drugom Špehar sa 7 od ukupno 9 golova (5 u zadnjih 9 minuta). Kod su “igrala samo 4 igrača”, Broz sa 5, kostolić 8, Baričević 7 i S. Domijan sa 8 pogodaka.

Ovim porazom smo uvelike umanjili šanse za ulazak u 2. ligu, međutim već naredni vikend kod kuće dočekujemo Pećine koje su 2. na tablici i pobjedom se vraćamo u “igru”. Utakmica se igra u nedjelju, 14.3.2010. godine u 16 sati, te molimo sve zainteresirane da dođu podržati našu rukometnu ekipu.