U 17. kolu 3. HRL Zapad uspjeli smo prekinuti niz od dva poraza, u kojima smo realno očekivali bar jednu pobjedu, i to domaćom pobjedom protiv drugoplasiranih Pećina. Dosta smo kikseva imali u dosadašnjem dijelu prvenstva te će se oni sasvim sigurno odraziti na naš neuspjeh i poredak nakon zadnjega kola.



Rezultat 32:31 dovoljno govori o utakmici koja je bila čvrsta, agresivna, u nekim trenucima i brza, ali i sa dosta pogrešaka na obje strane. Počelo je sa izravnim crvenim kartonom koji su suci dodijelili domaćem igraču Ivanu Kvesiću već u 2. minuti utakmice radi prekršaja o kojem bi se moglo komentirati i komentirati. Taj nas je događaj presjekao te gosti ekspresno dolaze do 0:4 u 4. minuti utakmice. Polako se počinjemo buditi i u obrani i u napadu te radimo 5:0 seriju i semafor u 11. minuti pokazuje naše minimalno vodstvo (5:4). Do kraja prvog poluvremena, u kojem je siguran na golu bio Brkljačić, a u napadu Jelić sa 5 od ukupno 10 postignutih golova, igralo se gol za gol (15:16).
Bez ostvarivanja veće prednosti igralo se i u drugom dijelu do rezultata 19:20 za goste kada opet radimo seriju od 5:0 te dolazimo do rezultata 24:20 što dovodi do opuštanja koje se isplatilo samo gostima koji se vraćaju i prelaze u vodstvo (27:28) što nije bilo dovoljno za pobjedu jer golovima Gadžića, Antića i Špehara radimo prednost i dolazimo do rezultata 32:30 u 59 minuti što je značilo našu pobjedu rezultatom 32:31.
U trenucima kada se utakmica lomila najprisebniji su bili Jelić sa drugih 5 pogodaka, te Pavelić sa 4, uz nekoliko vrlo dobrih obrana Brkljačića.

U redovima gostujuće ekipe najefikasniji su bili Cuculić sa 10, Prskalo 9, te Vučinić sa 6 postignutih golova dok je na golu bio, u nekim trenucima i sjajni Maraž.

Ova pobjeda nas koliko toliko ostavlja u igri za eventualni ulazak u 2. ligu i svaka sljedeća utakmica je za nas kvalifikacijska.
Sljedeće, 18. kolo, je sa RK Novigrad u Istri.