Nitko nije vjerovao da možžemo nadoknaditi 11 razlike iz Rovinja, pogotovo nakon saznanja da su gosti doššli kompletni. Bila je to samo nada, a danas je stvarnost.
 

 

Publika koja se okupila u solidnom broju (250) bila je našš 8. igrač koji nas je doslovno vodio do odlične igre, borbenog pristupa i dolaska do zacrtanog cilja u ovoj utakmici.
 
Od početka smo krenuli jako te ubrzo poveli 5 razlike. Iako je bilo vidljivo da je samo pitanje vremena kada ćemo se odvojiti na jošš veću razliku gosti su se uspjeli braniti i održžavati prednost do poluvremena (17:13).
U drugi dio ulazimo na isti način te ubrzo odlazimo na plus 7 (21:14) i kada se “čašša trebala preliti do kraja” ekipa Rovinja se vraća i smanjuje na 22:19 u 45. minuti susreta.
 
Zavukla se sumnja pod kožžu igrača i gledatelja koji unatoč tome nisu posustajali, već su bubnjali sve jače, navijali sve žješče, vjerovali su i isplatilo se. U posljednjih 15 minuta radimo seriju 11:3 te dolazimo do konačnog rezultata 33:22.
Nisu gledatelji nakon zvuka sirene pojurili iz dvorane već su ostali, veselili se s nama, nastavili navijati i pljeskati. Od srca vam hvala u ime svih igrača i članova RK “Gospić”.
 
 
Teško je izdvojiti nekoga od igrača jer su svi imali isti cilj i tako se na terenu i ponašali, ali golman Brkljačić je bio vrlo siguran na golu, dok su ŠŠpehar sa 8, ŽŽižžić sa 7 te Jelić sa 5 pogodaka bili najefikasniji u naššim redovima.
Kod gostiju su to bili ŽŠivolić sa 7 i Ðuričić sa 4 pogotka.