Seniori su odigrali prvu domaću utakmicu nove sezone.

U utakmici 2. kola III HRL zapad seniorska ekipa je u subotu, 12. listopada 2019. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću ugostila ekipu Novigrada. Pozitivna atmosfera nakon gostujuće pobjede u Crikvenici protiv Selca prenijela se i na gledatelje kojih se okupilo više od 200 kako bi podržali svoje rukometaše na putu prema novoj pobjedi.

Tvrd početak utakmice u kojem se po zaostatku 4:5 moglo vidjeti da će gosti biti težak pritivnik primorao je našu ekipu na maksimalnu koncentraciju. Vrlo brzo smo pogotcima Čovića i Pavelića poveli 6:5, a priključenjem efikasnog Jelića i odlične obrane na čelu s Kolačevićem poveli 11:7. Ipak se nismo uspjeli odvojiti i nastaviti u istom ritmu te na poluvrijeme odlazimo pri vodstvu od 3 pogotka razlike (15:12).

Početkom nastavka ne uspijevamo realizirati igrača više i omogućujemo protivniku povratak u utakmicu (18:18, 19:19). U tim trenucima Jelić i Pavelić svojim pogotcima rade prevagu i donose nam 3:0 seriju 15 minuta prije kraja utakmice koju uspijevamo ponišiti s nekoliko tehničkih grešaka i nerealiziranih zicera.

Neriješen ishod (27:27) nije negativan rezultat ali nas s obzirom na tijek utakmice i viđeno na parketu ne može zadovoljiti.

Pavelić s 10, Čović sa 6 i Jelić s 5 pogodaka bili su najefikasniji igrači naše ekipe, dok je golman Kolačević imao vrlo dobru večer sakupivši više od 10 obrana.

Hvala gledateljima na velikoj podršci, te se nadamo da ćemo se, unatoč ispuštenoj pobjedi, vidjeti i na sljedećem domaćinstvu.