Mlađi kadeti su u Vrbovskom (20.5.2017.) odigrali 4 utakmice lige Primorsko-goranske županije, snage odmjerili s ekipama Vrbovskog, Kvarner Kostrene i Omišlja, te ostvarili polovičan uspjeh

 

Nakon izuzetno loše igre, previše neraspoloženih igrača i visokog poraza od RK Vrbovsko, uslijedile su nam dvije utakmice protiv RK Kvarner Kostrena u kojima smo dvjema pobjedama ulovili pozitivan ritam i vratili raspoloženje. Posljednja utakmice protiv Omišlja bila je odličan pokazatelj svim ogračima da način i kvaliteta igre ovisi samo o njihovim glavama. Bez obzira na poraz (kratka crna rupa u prvom poluvremenu) svi igrači su bili rastrčani, opušteni i raspoloženi, te, nadamo se, sami sebi pokazali da je ljepše igrati zabavljajući se nego u određenom grču. U napadačkom dijelu smo bili opasni, pravovremeni i raznovrsni, a poraz je došao i zbog određenih dekoncentracija u obrani koje su se pojavile zbog pretjerane želje.

Najviše su pogodaka postigli Bruno Vukelić (11), Matej Suknaić (10), Ivan Kosović (9), Luka Rukavina (8) i Josip Starčević (8) koji je oduševio svojim proigravanjima u posljednjoj utakmici.

 

RK GOSPIĆ II – RK VRBOVSKO 10:24

RK KVARNER KOSTRENA – RK GOSPIĆ I 15:22

RK GOSPIĆ II – RK KVARNER KOSTRENA 24:15

RK OMIŠALJ – RK GOSPIĆ II 25:20