Doživjela je ekipa Gospića i najteži poraz sezone. Igralo se u Bujama sa istoimenim liderom prvenstva te je zabilježena jako slaba igra naših momaka.

 



Iako je ekipa bila gotovo pa kompletna, nedostajali su tek Kriste, te golman Brkljačić, od samoga početka utakmice vidjelo se na koju će stranu otići pobjeda, odnosno ta važna 2 boda. Jako, jako loša obrana dozvolila je iskusnom gostujućem igraču Radoševiću da u prvih 20 minuta postigne 5 golova (do kraja poluvremena 9 pogodaka, 13 na kraju utakmice) i ostvari nekoliko lijepih dodavanja te ekipa Buja `53 ostvaruje i povećava prednost (6:3, 9:4, 20:15 na poluvremenu).
Prvo poluvrijeme je u odnosu na drugo bilo “mila majka”.
Unatoč dogovoru sa poluvremenu da treba stisnuti odbranu, dogodilo se sasvim suprotno. Zbog mnoštva grešaka u napadu i sporog vraćanja u obranu imali su domaćini nekoliko konta napada koje je uspješno realizirao domaći Bajić (11 pogodaka), ali kada bi i postavili obranu, ona je bila više nego propusna.

Kod naših igrača možemo izdvojiti Jelića koji je vukao u prvom dijelu sa 4 pogotka (6) ,te eventualno Špehara 5, koji su većinu utakmice bili jedini prisebni u sredini obrane.