Image Odigrana je i poslijednja domaća utakmica u ovoj sezoni…

 

 

DRUGA LIGA RUKOMETAŠA – ZAPAD 21. kolo

Gospić – Ml. Rudar 22:37 (8:20)
GOSPIĆ, Gradska sportska dvorana, gledatelja 50.

Suci: Ljubomir Stojanović (Pula) i Samid Velagić (Labin).
Nadzornik: Milan Emanović (Sesvete)

GOSPIĆ: Brkljačić (8), Šimić 4, Durdov, Župan 3, Marković 1, Jelić 5, Starčević, Krpan, Caga, Pavelić 5, Antić 4 (2), Došen (8).

ML. RUDAR: Jajčević 4, Isanović 1, Stepančević 5, Osmić 3, Glavičić 2, Banović 4, Stubičar 3, Tursunović, Prskalo 1, Griparić 4, Kos, Peruško 4, Pejić 3, Černjul 3.

Sedmerci: Gospić 2(2), Ml. Rudar 3(3).

Isključenja: Gospić 6 minute, Ml. Rudar 2 minute.

 

Posljednja domaća utakmica donijela je još jedan poraz na domaćem terenu, zaslužena pobjeda gostiju iz Labina koja je bolja, spremnija i kompletnija ekipa. Na utakmici se još jednom pokazala činjenica da mi imamo samo 5 igrača i dva golmana koji mogu nešto odigrati, mada ni oni trenutno nisu u rangu druge lige, bar ne u ovim uvjetima gdje se ne trenira gdje imamo jedan trening koji bar malo liči na trening u petnćst dana. Pojedinci koje sam prije spomenuo daju trenutno svoj maksimu i nema im se što zamjeriti. Drugi koji nisu dugo u rukometu trebaju još više zapeti i pohvatati osnovne rukometne korake, a neki bome i malo se fizički dotjerati da mogu stati u dres.

O samoj utakmici nešto, gosti su od samog početka poveli 6 razlike, domaća ekipa se uspijeva trgnuti i u 20min ima rezultat donekle aktivan, 06:10. Nakon toga slijedi niz pogrešaka u napadu kad domaći i gosti rade seriju od 9:0 i rješavaju utakmicu u svoju korist.