Znali smo da putujemo u goste jako dobrom protivniku i da nam je ta utakmica presudna, najviše zbog ranijih kikseva, te da nas 2 boda ostavljaju u kakvoj takvoj igri za bolji plasman, dok će nas poraz zacementirati na 5. mjestu.
 



Došli smo kompletni, nedostajao je samo golman Leček, te dobro otvorili utakmicu i poveli 2:0. Gosti izjednačuju na 2:2 i 4:4 te se u tom svjetlu odigrava čitavo prvo poluvrijeme koje završava vodstvom domaćina 16:15.
Imali smo prilike vidjeti dva različita načina igre. Matulji sa brzom igrom i raznovrsnim rješenjima u napadu, a Gospić sa sporijom igrom, punim napadom te također relativno sigurnom realizacijom.
Domaćinima Valkoviću i P. Jelušiću (sa 7 i 3 pogotka) koji su postigli 10 od 16 golova svoje ekipe u prvom dijelu na drugoj su se strani suprostavili Špehar i Antić ( sa 5 i 4 pogotka) sa postignutih 9 od ukupno 15 pogodaka u istom razdoblju.

Krenuli su domaćini furioznao u 2. poluvrijeme te potpomognuti mnoštvom naših grešaka rade seriju 7:1 i odvajaju se na 24:17. Nakon te “crne rupe” uspjevamo koliko toliko konsolidirati redove te se, popraćeni sa nekoliko obrana golmana Brkljačića, u tri navrata približavamo na -3 (25:22; 26:23; 29:26) no dalje nije išlo te smo ubilježili zasluženi poraz rezultatom 31:17.