Pobjeda i osvojena prva 2 boda!!!

Prilog: ISJEČCI S UTAKMICE



U 3. kolu III HRL zapad ostvarili smo prvu pobjedu i to protiv RK Mornar rezultatom 30:27.

Od početka utakmice se igralo gol za gol. Pokušavali smo igrati čvrstu obranu kako bi uspjeli razvijati brzu tranziciju u polukontre i kontre što je krenulo oko 15. minute utakmice kada smo se serijom 3:0 odlijepili na 11:8. U tom periodu su Aleksandar Antić i Mate Pavelić povukli sa po 3 pogotka.
 

Platili smo i danak neiskustvu te propustili realizirati 7 napada, što kontri što polukontri što je gostima dalo motivacije, a nas malo poljuljalo pa na odmor odlazimo pri rezultatu 14:15.
Cijelo drugo poluvrijeme igralo se gol za gol. U tom perijodu nismo imali rješenja za raspoloženog Kostolića koji je ukupno postigao 14 pogodaka, no 10-ak minuta prije kraja odlazimo na 25:22 te opet dolazimo do situacije da ne realiziramo nekoliko čistih šuteva i radimo nekoliko početničkih pogrešaka što omogućuje gostima povratak na 26:26. U zadnjih 5 minuta Igor Radaković i Mate Pavelić kombinirano postižu 4 pogotka dok Marko Brkljačić ostvaruje 3 uzastopne obrane (ukupno 15) što nam osigurava pobjedu rezultatom 30:27.
 

Čestitke igračima RK Mornar, koji su došli u oslabljenom sastavu, na velikoj borbi.

Zahvaljujemo se poblici koja je došla u još većem broju nego na utakmicu protiv RK Pećine te se nadamo da smo opravdali sva očekivanja.

Prilog: ISJEČCI S UTAKMICE: http://www.youtube.com/watch?v=KvWe9nf8zLw&feature=youtu.be