Ovaj vikend su rukometaši Gospića po prvi puta (u 5. kolu) bili domaćini ove sezone. Utakmica je bila organizira u malo nezgodno vrijeme (13 sati) pa ni lijepo vrijeme nije pomoglo da se okupi veći broj gledatelja kako bi pogledala dvoboj s rukometašima iz Maksimira.


Očekivala se je lagana pobjeda Maksimir Princa no da će tako lijep dan biti i da domaćini neće izaći s teren spuštenog pogleda, to se nije moglo očekivati. Neizvjestan početak obiježen s dobrim napadom i solidnom obranom te s nekoliko pogrešaka gostiju u napadu, krenulo se gol za golom. Nakon 10-tak minuta igre na semaforu je bilo 3:3 kad su gosti uspjeli zaredati s nekoliko uspješnih napada i odlaze na plus 4 koje zadržavaju sve do kraja prvog poluvrema.

Prednost gostiju iz prvog dijela zadržavana je do sredine poluvremna kad gosti odlaze na plus 6 i (19:25) i tu prednost gosti uspjevaju zadržati sve do kraja utakmice.

Na utakmice su se najviše istakli Vanja Antić sa 8 golova i Marko Šimić sa 6.

Nadam se da ovo nije zadnja utkamica u kojoj rukometaši Gospića  neće odmah položiti koplja i predati se prije nego li je utakmica i počela kao što je bilo u prijašnja 3 kola. Sljedeće kolo gostuje se u Senj, klubu čiji je cilj ove godine izboriti 1 B ligu.