Za ovo kolo je teško napisati izvještaj s utakmice. Pitate se zašto??? Rezultat nije ništa lošiji, niti bolji od prijašnjih kola, no ovo kolo, je jednom riječju, bilo katastrofalno. Jedina pozitivna stvar je bio odličan prijevoz na utakmicu koji su nam omogućile Hrvatske Šume pa im se ovim putem zahvaljujemo.



O utakmici ću napisati par riječi jer je treba što prije zaboraviti, a i nije ponudila puno materijala za pisati. Domaćini su krenuli makimalno agresivno i već nakon 5 minuta imali su prednost od 5 golova. Nakon tog ubojitog starta, tempo utakmice polagano pada i na poluvijeme se odlazi s plus 8 za goste.

U drugom dijelu se nastavlja isti scenariji jedina je razlika što se gostima pridružio Marko Caga koji nije mogao doći na početak utakmice. No, opet, ni tako pojačani gosti nisu pružili ništa više i otišli su s terena pognute glave.

Rumetaši Senja su se pokazali kao jako kompaktna, organizirana i disciplirana momčad i želimo im sve najbolje u nastavku sezone, a nama ne prostaje ništa druge nego da učimo od njih.