Image Ovaj vikend Gospićani su upisali drugu pobijedu. U goste su došli rukometaši iz Ivanića. Pred praznim tribinama Gospićani su u nervoznoj utakmici dobili sa samo jednim golom prednosti (30:29). 

Najprije se ispričavamo što kasnimo s kratkim izvještajem, tehnički problemi.

U prvom poluvremenu se ide gol za golom. Najveća prednost je bila +2 za domaćine (4:2) dok poluvrijeme završava s golom prednosti za domaćine (14:13).

U nastavku utakmice ista priča. Nitko se ne uspijeva odvojiti sve dok nekoliko `zanimljivih` sudačkih odluka nije unijelo nervozu u domaću ekipu i dolazi do dva isključenja (A. Mihić i Gadžić) zbog prigovora sucima. U tom periodu gosti imaju dva puta po 2 gola razlike (20:18 i 21:19). No, Gospićani se smiruju, prave 5:0 i prelaze u vodstvo. Kako se utakmica bližila kraju tako je i rasla napetost na terenu. U zadnjim sekundama došlo je čak i do naguravanja ispred gola domaćina. Zadnjih 15 sekundi pretvorilo se u nekoliko minuta, ali to nije omelo Gospićane da završe utakmicu u svoju korist.

Kod domaćina najviše su se istaknuli Kriste (8) i Žižić (6), a domaćim vratarima najviše problema je stvarao Gamibroža (10).