Napokon je na red došla domaća utakmica. Protivnik je bila Arena (Pula), drugoplasirana ekipa lige koja je u Gospić došla s omjerom 5 pobjeda i 1 porazom. Odlična utakmica u kojoj je naša ekipa pokazala sav svoj talenat i prezentacijom modernog rukometa, pred oko 200 ljudi, ostvarila pobjedu rezultatom 36:33 (17:15).

 

GALERIJA SLIKA

 

14-15 7.kolo RK Gospić – MRK Arena – isječci

 

Prenosimo s portala:

LIKA-ONLINE: Velika pobjeda rukometaša

Nakon više od mjesec dana Gospićki rukometaši su igrali kod kuće i ponovno je protivnik bila veoma jaka ekipa, do tada drugoplasirana Arena iz Pule. Naši rukometaši su protivnicima zadali 2. poraz u sezoni. Početak utakmice je od strane domaćina krenuo nervozno, ne baš čvrsta obrana i nerealizacija napada dovela je do početnog zaostatka 1:4. Izmjena golmana i ulazak Marka Brkljačića koji je spojio 4 uzastopne obrane napadači brzom tranzicijom u napad iskorištavaju i prelaze u vodstvo. U tom periodu briljira Andrija Gaši s 8 pogodaka, te rezultat na semaforu pokazuje 14:11 za Gospićane, da bi poluvrijeme završilo rezultatom 17:15.

Loš ulazak u drugo poluvrijeme omogućuje igračima Arene povratak, čak i prelazak u vodstvo (21:20). Sljedećih 10-ak minuta utakmice igra se „gol za gol“, a nova izmjena golmana domaćina i ulazak Martina Kolačevića (26:26) koji je zaredao 5 obrana, fantastična realizacija Marijana Jelića (8 pogodaka u 2. dijelu) uz, cijelu utakmicu efikasnog, Matu Pavelića (8 pogodaka) osigurava novo vodstvo i pobjedu rezultatom 36:33.

Primjetno je da je svakom utakmicom sve više gledatelja na tribinama. Veoma lijepo je vidjeti 200-tinjak ljudi koji žustro bodre svoje rukometaše.

 

LIKAPLUS: Odlični Gospićki rukometaši

Gospićki rukometaši su ugostili MRK Arenu, drugoplasiranu ekipu lige, i odličnom predstavom pred sve brojnijom publikom (oko 200) ostvarili veoma važnu pobjedu.

Početak utakmice i zaostatak 1:4 nije nagovještavao lijepu večer za domaćina, no ulaskom golmana Brkljačića, koji je zaredao nekoliko obrana, i na krilima napadački efikasnog Gašija (8 golova u 1. poluvremenu) Gospićani prelaze u vodstvo (14:11), te poluvrijeme završava rezultatom 17:15.

Ponovo Gospićani loše ulaze u utakmicu i to početkom 2. dijela i dozvoljavaju Puljanima da prijeđu u vodstvo (21:20). Nova izmjena golmana i ulazak mladog Kolačevića (5 uzastopnih obrana), preuzimanje odgovornosti Marijana Jelića (8 pogodaka u nastavku) i cijelu utakmicu sigurni Paveliće (8 pogodaka) dovode do preokreta rezultata i vodstva naših rukometaša 34:30,dok semafor pokazuje konačnih 36:33.