Za sudjelovanje na ovogodišnjem turniru “Mali medo” je interes pokazao jako veliki broj klubova tako da je u prvom terminu odigravanja bilo u 3 kategorije prijavljno 45, a interes pokazalo preko 50 ekipa (neki unatoč želji, na žalost, nisu bili u mogućnosti potvrditi svoje sudjelovanje).
Na žalost, zbog vremenskih neprilika bilo smo primorani odgoditi turnir za subotu, 14.2.2015. godine te će u tom terminu na turniru sudjelovati 34 ekipe (neki klubovi se zbog drugih obaveza nisu uspjeli organizirati) što je opet više nego prošle godine.

 

Prenosimo s portala:

LIKA-ONLINE: 8. “Mali medo” spreman unatoč odgodi zbog vremenskih neprilika

U subotu, 7.2.2015. godine, se u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću trebao održati 8. turnir u malom rukometu „Mali medo“, no vremenske neprilike u cijeloj Hrvatskoj primorale su organizatore na odgodu turnira. Ove godine još veći i posjećeniji turnir dobio je NOVI TERMIN, to je SUBOTA 14.2.2015. GODINE kada bi, unatoč odgodi, turnir trebao ugostiti 45 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, te Bosne i Hercegovine budući prijavljene ekipe potvrđuju svoje sudjelovanje i u novom terminu.

Natjecat će se u tri kategorije (dječaci 2004. i 2006., te djevojčice 2004. godište) koji će po prvi puta u povijesti turnira igrati na tri terena.
Bogate grupne i individualne nagrade su, naravno, spremne. Pehari i medalje za najbolje tri ekipe u svakoj kategoriji, individualne nagrade za najbolje igrače i golmane, majice za najbolje petorke, kao i sponzorske nagrade Splitske banke čekaju na svoje nove vlasnike. Sudionici turnira koji neće osvojiti jedno od prva tri mjesta dobit će diplomu za sudjelovanje.

Turnir iz godine u godinu poprima sve veće razmjere, te izrasta u jedan od većih, ali istodobno i jedan od najorganiziranijih turnira na području Hrvatske budući, uz bogate i kvalitetne nagrade, svaki sudionik ima osiguran topli obrok, svaka ekipa dobije svog vodiča, tu su i štandovi kokica i slatkiša, štand sportske marke s rukometnom opremom Hummel, osigurana je medicinska služba u slučaju ozljeda, službeni fotograf, snimanje utakmica završnice turnira, maskote koje zabavljaju djecu tijekom cijelog turnira, te još mnogo sitnica koje ovaj turnir čine ozbiljnim i kvalitetnim.

Pozivaju se svi znatiželjnici da posjete Gradsku-sportsku dvoranu tijekom subote, 14.2.2015. godine i pogledaju kako mladi rukometaši korače prve korake u svojim rukometnim karijerama. Turnir počinje u 8 i traje sve do 19 sati. Svim sudionicima želimo lijep provod, puno sreće i veselja na, ove godine, sniježnom turniru „Mali medo“.