Image Ove subote Gradska športska dvorana u Gospiću bila je ispunjena športskim zbivanjima, a kao šećer na kraju u 20 sati došla je rukometna utakmica između rukometaša Gospića i Senja. Svjesni smo da je Senj jaka ekipa, ali ipak smo puno više očekivali od domaćina.

Pred oko 150 gledatelja domaći rukometaši otvorili su utakmicu dobro. U prvih deset minuta vodili su 3 razlike. Nakon odmjeravanja počeli su prvi problemi za domaćine. Nepotrebna isključenja. Možda je baš to presudilo u ovoj utakmici. Gosti su se polagano vraćali u egal i onda je Kriste zbog tri isključenja morao napustiti igru. Nakon isteka 30 minute rezultat je bio 14:13 za domaćine, ali je gostima još bio ostao udarac s devet metara iz kojeg Filipović uspijeva napraviti nemoguće i zabija gol preko šest pari ruku. Prvo poluvrijeme 14:14.

U drugom dijelu gosti preuzimaju vodstvo. Sredinom drugog dijela još jedna nesreća dogodila se kod domaćina kada je motoru ekipe Anti Mihiću napukla kost u desnoj ruci. Sad već bez dva brza igrača Gospićani nisu mogli opasnije priprijetiti Senju koji svoje vodstvo uspijeva zadržati sve do kraja (29:30).

Igrač utakmice je sigurno Filipović (10) iz Senja koji je bez milosti punio domaću mrežu. Kod Gospićana su se u listu strijelaca upisali skoro svi. Nisu se upisali golmani, Caga i Pleša.

Previše isključena kod domaćina odlučilo je utakmicu, a pokazalo se na kraju da je i gol nakon isteka vremena u prvom poluvremenu uvelike pridonio pobijedi Senja.

***Miha, tvoji suigrači ti žele brz oporavak!

          Jako brzo će doći vrijeme kad ćeš opet paliti parkete. Cool***