U nedostatku veće mogućnosti rotacije!!!U Poreč smo došli odigrati najbolje što možemo. Dečki su se borili maksimalno te konačni rezultati ne govore pravo stanje na parketu. Presudni faktor u obe utakmice je bila slaba mogućnost rotacije igrača budući su ostali vanjski igrači bili odsutni što zbog ozljeda, što zbog bolesti.
U prvoj utakmici koju smo igrali protiv RK Umag nas je koštala crna rupa tijekom prvog poluvremena te su nam protivnici u tih 7-10 minuta napravili seriju 7:0 (13:4) da bi u sljedećim minutama utakmice pružali odličnu i požrtvovnu igru. Posebno se istakao golman Mario Delač s 15-ak odličnih obrana.
Iako je bilo očekivano da ćemo fizički pasti u drugoj utakmici, koju smo igrali protiv RK Poreč, to se dogovdilo tek zadnjih 10 minuta utakmice. Odlično odigrano prvo poluvrijeme samo je nesrećom pripalo porečanima (13:15) budući smo promašili udarac sa 7 metara i nekoliko zicera. U drugom dijelu smo se držali do 40. minute i rezultata 17:20 te je koncentracija polako počela padati i gubimo rezultatom 26:33.

Ukupno su najefikasniji u našim redovima bili Ivan Jelić s 12 te Klaudio Bašić, Filip Begić, Davor Maras i Marijan Lulić sa po 7 pogodaka.