Image U subotu je odigrana utakmica 17.kola između domaćina Gospića i neugodnih gostiju iz Pule. Ekipa Gospića, neću reći oslabljena, već realna za trenutno stanje pružila je pristojan otpor pogotovo u drugom poluvremenu uz odlične performanse uvijek raspoloženog vratara Brkljačića.

Krenulo je dobro, realiziran sedmerac i obrana Brkljačića, no obrana gostujućih brzo shvaća kojim igračima treba posvetiti malo više pažnje, te dubinskom 3-2-1 zonom onemogućava šut sa vanjskih pozicija. U tim trenutcima jedine znakove borbenosti pokazuju Antić na srednjem i Brkljačić na golu koji i održava koliko toliko pristojan rezultat. Obrani gostujuće ekipe svakako je pripomoglo i iskustvo njihovog prvog vratara koji je također sabrao nekoliko odličnih obrana. Kao posebnost prvog poluvremena ističem par odličnih obrana kontri vratara Brkljačića i neuvjerljivu izvedbu domaćih kružnih igrača.

U drugom dijelu Gospić kreće sa dva pivota što gura u šansu vanjske pucače, pogotovo Cagu koji je zaredom imao nekoliko kvalitetnih riješanja pri postizanju golova. Naravno došlo je i do pada u protivničkoj igri pa je rezultat drugog poluvremena sasvim zadovoljavajući, a moglo je i bolje da se realiziralo nekoliko domaćih kontri koje su završavale u najmanju ruku čudno. Krila neću spominjat, znaju da ne smiju lobovat. Utakmica završava realno rezultatom 34:19 za Arenu.