Prošli vikend, 17.10.2009. godine odigravanjem prvih kola natjecanja za mlade uzraste Primorsko-goranske županije, započelo je natjecanje za dječake i djevojčice rođene 1998. godine i mlađe. Rk “Gospić” je prijavio jednu ekipu u kategoriji dječaka te su odigrali svoje prve službene utakmice.




Prva utakmica bila je protiv ekipe Matulja I te zabilježili poraz rezultatom 20:8. Objektivno je bilo da su Matulji I, kod kojih su se istakli Tomaš i Jaganjac sa po 5 pogodaka, bolja i uigranija ekipa. U našoj ekipi jedini je prolaznu ocjenu u napadačkom smislu zaslužio Begić sa 4 gola.

U drugu utakmicu koju smo igrali protiv Zameta II ušli smo opuštenije što i sam rezultat pokazuje. I u ovoj utakmici je raspoložen bio Begić sa 6 pogodaka, ali su mu se priključili i Rukavina sa 3, te Sekulić i Furlan sa po 2 gola.

Do sljedećeg odlaska u Rijeku i novih utakmica zadatak svih u toj ekipi je poboljšati pokretljivost u napad i obrani. Također igrači moraju shvatiti da utakmice nisu da se samo odigraju, već da moraju dati sve od sebe na terenu.