Hrvatska ženska kadetska reprezentacija svoje je prvo okupljanje odradila u prvim danima 2024. godine. Najperspektivnije igračice Hrvatske u 2008. i 2009. godištu, njih 22, okupile su se u Ludbregu gdje su od 2. do 7. siječnja 2024. godine trenirale pod budnim okom stručnog stožera.

Rukometni klub „Gospić“ po prvi je puta u povijesti imao svoju predstavnicu među djevojkama koje su kroz regionalne selekcije i Turnir regija pokazale kvalitetu iznad one prosječne i time osigurale svoje mjesto među najboljima u Hrvatskoj.

Anja Rukavina svojim se talentom i rukometnim kvalitetama izdigla iznad svojih vršnjakinja i time zaslužila mjesto među spomenute 22 djevojke. Anja je članica ekipe djevojčica U15, dugogodišnja rukometašica Gospića i dijete kluba koja je odoljela pozivima drugih klubova za nastavak školovanja i treniranja rukometa u drugim gradovima te ostala u svom Gospiću. Poziv na okupljanje Hrvatske reprezentacije nešto je što svi sportaši sanjaju dok samo rijetki dosanjaju, a Anja je u Ludbregu imala priliku predstaviti sebe i sve što predstavlja gospićki rukomet.

Čestitke našoj rukometnoj reprezentativki koja u Gospiću trenutačno živi i uživa u jednim od najboljih i najljepših trenutaka svoje rukometne karijere.