Sjajno iskustvo popraćeno odličnim igrama i rezultatom. Nakon dva odrađena treninga u dvorani odlučili smo se prijaviti na turnir rukometa na pijesku, te su se tako Ivan Jelić, Filip Begić, Stjepan Paun, Klaudio Baššić, Martin Kolačević, Igor Radaković, Mate Pavelić i Vanja Antić, vođeni starim “pjeskaššem” Zvonimirom Knežževićem, prvi puta susreli s tom vrstom rukometa. Bio je to Jarun kup 2013 koji se održžavao u Zagrebu i trajao od 26.4-1.5.2013. godine.

Nakon odigranog prvog dijela turnira seniori su iznenađujuće uspjeli ostvariti jednu pobjedu budući su protivnici bili redom uigrane ekipe, dok su našši kadeti u juniorskoj konkurenciji otiššli puno dalje i osigurali ulazak u polufinale i ponovni dolazak u Zagreb u srijedu 1.5.2013. godine. U polufinalu im se pridružžio i Franjo Balen te su tijesno poražženi od BHC Dubrava 2:0 u setovima da bi u utakmici za 3. mjesto pobijedili CB Goldfinger Zapreššić istim rezultatom. Našš mlađi kadet Filip Begić (marker) i kadet Martin Kolačević (golman) izabrani su u najbolju ekipu turnira.

Dobili smo velike pohvale od organizatora i sudionika turnira što će nam dati motivaciju za dalje bavljenje ovom vrstom rukometa.

GALERIJA SLIKA

Stranica prvaka Europe u rukometu na pijesku i organizatora samog turnira: BHC Detono Zagreb

Slike služžbene fotografkinje: Slike službene fotografkinje turnira