Pomozimo potrebitima i u blagdansko vrijeme.

Vijeće roditelja unatoč krizi i svim restrikcijama prouzrokobvanih virusom COVID-19 pronalazi načine kojima naši rukometaši ipak uspijevaju pomagati i komunicirati s društvom u kojem se nalaze.

Članovi kluba su sa svojim roditeljima i obiteljima objeručke prihvatili prijedlog da se i u ovo doba nastavi s dobrim djelima darivanja i pomogne potrebitima. Sakupile su se velike količine hrane, školskog pribora, igračaka, odjeće i obuće, a sve je namijenjeno dvjema obiteljima teškog imovinskog stanja.

Obitelji s područja Oteša (5 djece) osobno smo u utorak, 29. prosinca 2020. godine, uručili pun kombi potrebnih stvari, dok će Centar za socijalnu skrb Gospić u sljedećim danima jednakom količinom naše donacije obradovati obitelj iz Perušića.

Ovom organiziranom donacijom članova našega kluba nastavili smo s brojnim aktivnostima Vijeća roditelja kojima nam je, uz pomaganje zajednici i ljudima u njoj, cilj mlade rukometaše odgojiti u što kvalitetnije ljude koji će u budućnosti kvalitetno i ponosno predstavljati naš grad.