ZAVRŠIO IZUZETNO JAKI MEMORIJALNI TURNIR KARLOVIĆ I KAUZLARIĆ – naša ekipa ’04. godišta sudjelovala je na veoma jakom pozivnom trodnevnom turniru u Rijeci na kojem su sudjelovale najjače ekipe iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske.

Naša ekipa je imala izuzetno puno nesreće koja nas je pratila i u pripremi i tijekom samog turnira. Najprije je dan prije polaska u bolnici završio naš prvi golman Ante Stilinović, zatim mu se na dan polaska pridružio veoma bitan igrač Borna Milković (Borna Boki), da bi pri samom polasku naš najbolji igrač Nikola Kovačević prijavio ozljedu prepone zadobivenu na satu TZK-a zbog koje nije gotovo nikako mogao ozbiljnije sudjelovati niti u jednoj utakmici. Nakon prve utakmice razbolio sam se i Matija Vukelić (upala grla). Šest utakmica u 2 dana palo je na leđa samo 8 igrača koji su pokazali nevjerojatnu srčanost i želju zbog koje su trojica nakon prvog dana (subota) i 3 odigrane utakmice dobila bolove u stopalima. Unatoč tome danas su stisnuli zube i odigrali 3 jako teške utakmice, ostvarili pobjedu i zauzeli 13.mjesto na turniru.
Ostaje velika žal, jer je bilo očito da bi se u punom sastavu vrlo vjerojatno plasirali među 8 najboljih ekipa.
Dobra strana turnira je što su se pojedinci, koji su do sada manje igrali, dokazali i stekli neophodno iskustvo koje će i njima i cijeloj ekipi dobro doći u borbi za 1.mjesto u državnoj ligi.
SVAKA ČAST NA VELIKOM TRUDU I SRČANOSTI!

REZULTATI

Grupa
RK GOSPIĆ – RK ČAKOVEC 12:16
RK GOSPIĆ – RK ELES 12:20
RK GOSPIĆ – RK ČAVLE 17:18

Razigravanje od 9. do 16. mjesta
RK GOSPIĆ – RŠ KARLOVAC 12:16
RK GOSPIĆ – RK ZAMET 17:15
RK GOSPIĆ – RK BUJE 15:17