Dječaci “A” su odigrali utakmice 6. kruga 1.HRLDA i ostvarili dvije pobjede.

U Labin smo otputovali bez bolesnog Ivana Župana, ali sa željom da nastavimo pozitivan niz i pobjedama ostanemo u samom vrhu tablice. Ozbiljan pristup temeljen na vrlo dobroj igri u obrani i tečnom napadu doveo nas je do ispunjenja cilja. 

RK GOSPIĆ – RK BUZET 23:10 (11:3) – početna nervoza i nekoliko olako izgubljenih lopti onemogućilo nas je da se odvojimo na samom početku utakmice. Pri rezultatu 2:2 podiže se koncentracija u obrani, golman Stilinović uspijeva ostvariti nekoliko odličnih obrana, te ubrzanom loptom u napadu radimo seriju od 6:0 (8:2). U nastavak, unatoč izmjenama, nastavljamo u istom ritmu i odličnom igrom ostvarujemo neočekivano visoku pobjedu. Uz Antu Stilinovića na golu, istakli su se i Nikola Kovačević (5 pogodaka), Luka Delišimunović (4), Borna Milković (4), te Josip Klobučar (3).

RU MLADI RUDAR – RK GOSPIĆ 13:17 (5:9) – nakon kratkog odmora uslijedilo je 40 minuta nove utakmice. Ponovno smo u utakmicu ušli dekoncentrirano te smo u samom hvatanju i dodavanju za čiste prilike izgubili 3-4 lopte i propustili realizirati 3 izrađene šanse čime smo dopustili domaćinu da ostane u egalu (2:2). Odličnom reakcijom na igrača više i serijom 3:0 uspijevamo se odlijepiti i na odmor otići pri vodstvu od 4 pogotka razlike. Stilinović nam je novim obranama omogućio da se odlijepimo na 7 razlike (14:7) i mirniji ulazak u završnicu utakmice. Prerano opuštanje omogućilo je ekipi iz Labina da se približi na samo -3 (15:12, 16:13), no nešto više od toga nisu uspjeli. Luka Delišimunović sa 6, te Gabriel Rajič i Luka Maras sa po tri pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi.

Čestitke cijeloj ekipi na zajedništvu i odlično odrađenim obrambenim zadacima.