Uprava kluba potpisala je još jednu suradnju, a sve u cilju napretka kluba, rukometa i svih naših članova.

 

Osim na organizacijskom dijelu, uprava kluba svakodnevno radi i na poslovnoj suradnji kako bi klub mogao što uspješnije funkcionirati. Dogovorena je suradnja i potpisan ugovor s firmom Calcit d.o.o., koja je prepoznala i odlučila nagraditi entuzijazam i trud svih naših članova, od najmlađih igrača do uprave. Uprava kluba je s predstavnikom Calcita Sašom Trbojevićem, uz već dogovorenu, pričala i o suradnji u budućnosti, te možemo biti sigurni da će se ona, ukoliko nastavimo s kvalitetnim radom, sigurno i ostvariti.

Inače, Calcit d.o.o. je Slovenska firma koja se bavi proizvodnjom kalcijevih karbonatnih punila, granulata i pijeska za upotrebu u građevinarstvu, industriji boja, proizvodnji umjetnih masa, stakla i papira. Tvrtka Calcit-Lika d.o.o. (kći matičnog poduzeća Calcit d.o.o. is Slovenije) u Gospiću djeluje od 2012. godine, od kada se širi i svakim danom zapošljava sve više radnika, građana našega grada.

Ovim putem se zahvaljujemo njihovom predstavniku Saši Trbojeviću na ukazanom povjerenju, a na nama je da nastavimo raditi raditi za boljitak rukometa u Gospiću i okolici.