Višegodišnji postupni organizacijski rad i napredak ponovno nas je odveo u 2.ligu.

Koliko su teška nastojanja za ulazak u viši rang u malom gradu iz kojega mladež odlazi jako rano upisujući srednje škole i fakultete u većim sredinama te i kao formirani ljudi odlaze “trbuhom za kruhom” znaju samo oni koji za to žive godinama. Nakon nekoliko godina ozbiljnog i kvalitetnog rada, organizacije i velikog odricanja uspjeli smo ostvariti jedan od najbitnijih zacrtanih ciljeva u razvoju kluba i plasirati se u 2.HRL zapad.

Status drugoligaša u sezoni 2020./2021. izborili smo uvjerljivom i dominantnom igrom tijekom sezone 2019./2020. pod vodstvom trenera Darka Jeličića. Veliki uspjeh ostvarili smo gotovo isključivo s domaćim rukometašima kojima su tek u 3 utakmice proljetnog dijela prvenstva pridodani klasni igrači Šime Markić, Ante Sakić i Tomislav Tomić.

Ekipa je u 15 odigranih utakmica ostvarila 13 pobjeda, 1 neodlučen ishod i 1 poraz, imala gol razliku +97 (491:394), te s 27 osvojenih bodova zauzimala 1. mjesto.

U navedenom uzletu pojavilo se virus COVID-19 i nažalost prekinuo natjecanje koje je Hrvatski rukometni savez u konačnici poništio. Temeljem našeg zahtjeva upućenog vršci saveza s nekoliko mjeseci odmaka kao, u trenutku prekida najtecanja, vodeća ekipa lige i jedini interesenat za popunjavanje višega ranga uvršteni smo u rang drugoligaša.

Veliki je ovo uspjeh za rast i razvoj kluba kojeg ne planiramo olako ispustiti.