Rukometna večer je u subotu, 14. prosinca 2019. godine, doživjela svoje osmo izdanje.

Večer rukometa je u sklopu svog osmog izdanja imala tri aktivnosti. Seniorska utakmica 11. kola na kojoj su se skupljale donacije za našeg dojučerašnjeg člana Josipa Kolačevića i fešta u The Highlander`s pubu.

Derbi utakmica 11. kola III HRL zapad protiv RK Poreč II okupila je fantastičnu podršku na tribinama. Čak 600 gledatelja došlo je podržati našu ekipu u želji za nastavkom pozitivnog niza i u isto vrijeme donirati za spomenutu rehabilitaciju. Bio je to pravi praznik rukometa u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću gdje se pozitivna atmosfera osjetila na svakom uglu.

Fantastična igra i pobjeda seniorske ekipe kao i odlična podrška u vidu 16.207,00  skupljenih kuna (zajedno s utakmicom ŽKK Gospić) ispunile su sva očekivanja.

Odlično raspoloženje prenijelo se u The Highlander`s pub koji je i ove godine bio ukrašen rukometnim simbolima, pa su se tako uz natpis RK “GOSPIĆ” iznad šanka na televizorima izmjenjivale slike naših grupa i igrača snimljene proteklih godinu dana.

Okupljanje je počelo oko 22 sata, pub se polako punio, Gs Big Band je već tradicionalno počeo svirati svoje prve taktove. Atmosfera u, do posljednjeg mjesta ispunjenom pubu, je svoj vrhunac dosegla između 1 i 2 sata ujutro, a svi ljudi  su još jednom potvrdili da je Gospić sposoban napraviti odličnu feštu punu pozitivne atmosfere. 

Hvala vlasnicima puba na pomoći u organizaciji, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli da se i osma po redu večer rukometa uspješno organizira.

Posebno hvala svim ljudima koji su bili dio fešte i odlične atmosfere, s nadom da se dogodine vidimo u istom, pa čak i pojačanom sastavu.