Šesta večer rukometa se, kao i dosadašnjih godina, sastojala od dva dijela, utakmice i fešte u Jump baru.

Nakon pet godina u The Highlander`s pubu, došlo je do promjene mjesta održavanja večeri rukometa, a Jump bar se pokazao kao idealna destinacija.

Unatoč subotnjem porazu seniora u utakmici 9. kola II HRL zapad od ekipe Buzet II rezultatom 20:29 (8:14), kratko je trebalo da se dođe do odličnog raspoloženja u Jump baru.

Jump je bio “uređen” u rukometnom štihu. Kao i svake godine bili su tu natpis Rukometni klub “Gospić” koji je bio postavljen iznad bine, kao i slike naših rukometaša koje su se “vrtile” na TV-u kafića i time svima prisutnima davale atmosferu rukometa. Ove godine su se seniorima na fešti priključili i kadeti, te na taj način po prvi puta osjetili atmosferu rukometne večeri.

Okupljanje je počelo oko 22,30 sati, Jump se polako punio, a Šuki i domaća grupa Tajno ime su tijekom večeri uspjeli maksimalno podignuti atmosferu i zadržati ju takvu do fajrunta.
Hvala Katarini Brezović na pomoći u organizaciji, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli da se rukometna večer organizira i ove godine. Posebno hvala svim ljudima koji su bili dio fešte i odlične atmosfere u Jumpu, te time pomogli da ovaj pozitivan događaj zaživi i ove godine!!!