Sve je spremno za pokretanje rukometnih grupa u Korenici.

U suradnji s Općinom Plitvička Jezera, Sportskom zajednicom Općine Plitvička Jezera, OŠ dr. Franje Tuđmana i Dječjim vrtićem Slapić rukomet je u Korenici trebao krenuti prije točno godinu dana. Sve je bilo pripremljeno i spremno za održavanje upisa i prvoga treninga, no pojava virusa COVID-19 onemogućila je klubu i djeci s područja Korenice i okolice početak jednog novog sportskog razvoja. 

Nakon godine dana stekli su se određeni epidemiološki (nadamo se da će potrajati) uvjeti za realizacijom navedenog projekta za koji se nadamo da će se nesmetano razviti u veoma kvalitetnu rukometnu grupu koja djeluje pri našem klubu.

Iskustva sa sličnim, ako ne i istim, projektom na Udbini su fantastična, te ne nalazimo nikakve razloge da tako ne bude i situacija u Korenici.

Ovim putem pozivamo sve roditelje s područja Korenice i okolice da svoju djecu (dječake i djevojčice) koja su vrtićke dobi (od 5 godina), te učenici razredne nastave (od 1. do 4. razreda) priključe treniranju rukometa u Korenici i postanu dio naše velike rukometne obitelji koja broji  više od 250 članova.

Upisi i prvi trening (za sve uzraste) održat će se u ponedjeljak, 22. ožujka 2021. godine, u 18 sati u dvorani OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici gdje će Vam daljnje informacije dati trener Mate Pavelić.

Termini treninga u dvorani OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici:

– MLAĐA GRUPA – ponedjeljak, utorak i četvrtak – od 18 do 19 sati

– STARIJA GRUPA – ponedjeljak, utorak i četvrtak – od 19 do 20 sati

 

KONTAKT:

– Mate Pavelić (trener) – 099/259-5120

– Vanja Antić (tajnik) – 095/868-0006