U zadnja 3 tjedna naši mlađi uzrasti (`96., `98., i `99. godište) odigrali su ukupno 8 utakmica i ostvarili 2 pobjede, 5 poraza dok je jedan utakmica završila neodlučeno.Prvi su igrali najmlađi, ekipa `99. godišta, koji su u Bribiru u dvorani OŠ Josip Pančić snage odmjerili sa Kvarnerom, Trsatom i Bribirom.

Rk Kvarner – Rk Gospić 25:14

Uvjerljiva pobjeda protivnika kako po rezultatu tako i po prikazanoj igri. Istakli su se Šulentić sa 5 i Stilinović sa 4 pogotka.

Rk Gospić – Rk Trsat 10:21

Rezultat pokazuje stanje na terenu. Protivnici su, kao i u prijašnjoj utakmici bili kvalitetni, rastrčani i uigrani što je razlog visokom porazu.
Izdvojio se Pielić sa 4 pogotka.

Rk Gospić – Rk Bribir 19:19

U posljednjoj utakmici ostvarili smo pozitivan rezultat, te osvojili jedan bod protiv protivnika po mjeri. Pobjeda je mogla otići na bilo koju stranu.
Bolji od ostalih bili su Pielić sa 9 i Šulentić sa 4 postignuta gola.

Vikend kasnije igrala je ekipa `96. godišta i ostvarila katastrofalan učinak. Iako su protivnici (Trsat I i Kozala I) jedne od dominantnih ekipa u ligi trebali smo pružiti puno veći otpor. Međutim kad se vidjelo da je povoljan rezulat nemoguć nestalo je i želje kod igrača te je razlika samo rasla i rasla – protiv Trsata I 37:10, a protiv Kozale I 28:12
Ne moze se spomenuti niti jedno ime koje se izdvojilo niti u jednoj utakmici jer su svi bili loši.

Ovaj vikend je igrala ekipa `98. godišta te ostvarila 2 pobjede i 1 poraz.

Rk Gospić – Rk Pećine 7:18

Puno bolji protivnici nanijeli su nam jedini poraz u kojem se istakao Begić sa 5 pogodaka.

Rk Bribir – Rk Gospić 7:18

Puno bolja igra nego u prvoj utakmici dovela je do prve pobede za koju su najzaslužniji Troskot sa 5, te Sejdić, Begić, Furlan i Baričević sa po 3 pogotka.

Rk Gospić – Rk Trsat 10:3

Dobra igra nastavila se i u posljednjoj utakmici u kojoj su raspoloženi bili Jurjević sa 4 i Begić sa 3 postignuta gola.

Moram spomenuti i golmana Petkovića koji se iskazao vrlo dobrim obranama.