Po izboru Gospićkog sportskog saveza članovi našeg kluba Mate Pavelić i Zvonimir Knežević, a samim time i naš klub, dobili su nova priznanja u svom radu.

 

GALERIJA SLIKA

 

Mate Pavelić – mladi i talentirani rukometaš Rukometnog kluba „Gospić“ jedna je od najvažnijih karika u igri svoje ekipe u 2014. godini, koja je na njegovim krilima osigurala sredinu ljestvice, što je za veoma mladu ekipu bio odličan uspjeh. Igra bez njegovog doprinosa u obrani i napadu (10-ak golova po utakmici) je gotovo nezamisliva, kao i atmosfera koju donosi svojim veselim duhom. U ukupno 25 službenih utakmica postigao je točno 150 pogodaka, dok je protiv ekipe Zameta postigao njih čak 15.

Zvonimir Knežević – osoba koja se Rukometnom klubu „Gospić“, kao igrač, priključila prije 2 godine. Ozljeda koljena udaljila ga je od igranja te se okušao u trenerskom poslu. U 2014. godini je vodio 2 grupe mlađih uzrasta, oko 50 dječaka i djevojčica. Trener je veoma talentiranih igrača s kojima se, na raznim turnirima, 10 puta penjao na postolja. Svojim ponašanjem može biti uzor svim mladim sportašima.