Sljedbenici današnjih seniora posjetili su Karlovac i odigrali nekoliko utakmica. Zanima Vas kako su prošli??

Gospićani su u Karlovac doputovali s punim autobusom od 50 mjesta, bile su tu 4 ekipe, deči i cure, najstariji i najmlađi uzrasti. Ukupno su odigrali 8 utakmica i ostvarili 6 pobjeda, ne računajući utakmicu između dviju ekipa iz Gospića, Gospić A i Gospić B.

Ekipa Gospić A, koju vodi Vanja Antić pobijedila je sve tri utakmice koje je odigrala:

Rk Gospić A – Rk Gospić B 13:9

Rk Gospić A – RŠK Karlovac -selekcija 1999 17:12

Rk Gospić A – RŠK Karlovac . selekcija djevojčica 1998 20:10

Nakon dobivenog rasporeda odigravanja utakmica bilo je očekivano da će ova ekipa ostvariti sve pobjede, jedino je bio upitan pristup utakmicama, budući da su igrali sa curama i dečkima mlađima od sebe, no u 1. i 3. utakmici podcjenjivanja nije bilo, dok se za drugo poluvrijeme u drugoj utakmici isto ne može reći, te od tuda i dolazi rezulatat 17:12 i na kraju mala razlika od 5 golova, dok je poluvrijeme iznosilo 14:5.

 

Ekipa koju vodi Marijan Jelić, Rk Gospić B, ostvarila je 2 pobjede iz 3 susreta ostvarivši jednu izuzetno visoku pobjedu.

Rk Gospić A – Rk Gospić B 13:9

RŠK Karlovac – Grabrik – Rk Gospić B 6:29

RŠK Karlovac – selekcija djevojčica 1998 – Rk Gospić B 6:18

Nakon poraza od svojih kolega gospićana, uslijedile su dvije uvjerljive pobjede. Pogotovo se ističe utakmica u kojoj su u 14 minuta igre postigli čak 29 golova, dok su primili samo 6.Čestitke.

 

Nikola Pavelić vodio je najmlađe uzraste, rođene 1999. g i mlađe, Rk Gospić C, te su njegovi igrači, unatoč zabilježena 2 poraza u 2 utakmice, ostavili dobar dojam.

Rk Gospić C – RŠ Jastrebarsko 11:12

RŠ Colapis Ozalj – Rk Gospić C 12:10

Dečki su izgubili obe utakmice, ali vidi se da dečki i cure treniraju, da su iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Svaka čast.

 

I posljednji izvještaj, ali ne i manje bitan, je izvještaj rezultata koje je ostvarila ekipa Mate Pavelića, Rk Gospić, koja je uzela dvije pobjede iz isto toliko utakmica.

RŠK Karlovac – Dragojla Jarnjević B – Rk Gospić 8:10

Rk Gospić – RŠK Karlovac 2000 8:7

Cure su ostvarile 100% – tan učinak pobjedivši obe utakmice, te im predstoji veliki rad na treninzima kako bi nastavile ovim putem, te bilo puno bolje, jer objektivno je da to mogu i moraju.

Pozdrav do ponovnog gostovanja.