Mlađi kadeti su u nedjelju, 10.9.2017. godine, u Vrbovskom odigrali svoje prve pripremne utakmice i pokazali da bi ovo mogla biti veoma uspješna sezona.

 

Mlađi kadeti našega kluba u sezonu 2017./2018. ulaze pojačani za nekolicinu dječaka koji su prošle sezone nastupali za RK Vrbovsko. U cilju što boljeg uigravanja u Vrbovskom su organizirane prijateljske utakmice u kojima su naše dvije ekipe snage odmjerile s ekipom Rukometnog kluba “Čavle”. Prvo okupljanje možemo ocijeniti vrlo dobrim, budući je vidljivo da ima velikog prostora za napredak, kako individualno, tako i kao kolektiv. Igrači su maksimalno ozbiljno shvatili ovo okupljanje i trenerima pokazali da će tijekom sezone imati slatke brige oko određivanja sastava za utakmice. Slijedi nam nekoliko tjedana napornog treniranja kako bi pokušali izvući najviše iz svakog pojedinca.

RK GOSPIĆ 1 – RK ČAVLE 34:14

RK GOSPIĆ 2 – RK ČAVLE 18:13

Već nas idući vikend očekuju nove obveze. U Gospiću će se u subotu, 16.9.2017. godine, održati 10. turnir u rukometu za mlađe uzraste “Mali medo”, na kojem će sudjelovati dječaci u 2002. (RK Gospić 1, RK Gospić 2, RK Libra Tehničar, RK Mladost 09) i 2004. godištu (RK Gospić, RK Benkovac, RK Mladost 09, RK Čavle).