Polagano i školski praznici i godišnji i ostale vrste odmora prolaze, no tu je uvijek nama dragi rukomet.


Dobili smo raspored natjecanja za jesenski dio sezone koji možete pogledati ovdje.

Liga ima 13 klubova. Buje su otišle u 2. HRL Zapad, Omišalj je odustao od nastupanja u 3. HRL Zapad, te nam se pridružila i druga ekipa Buzeta. Matulji se nisu uspjeli kvalificirati rang više u dodatnoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Croatia Osiguranja 2 na neutralnom terenu u Karlovcu. Izgubili su 8 razlike. Matulji ove sezone su glavni favorit za osvajanje, što im je i cilj te su se i pojačali s jednim igračem. Kako čujemo, stanje u Rovinju je puno bolje od prošlih godina te i oni nagovješćuju povratak u vrh. S tim činjenicama, i igrom koju su pokazali prošle sezone, možemo reći da će ta dva kluba biti glavni pretendenti za osvajanje prvaka 3. HRL Zapad.

Mi smo još proživljavamo prijelazne trenutke, kako seniori tako i mlađi uzrasti koji zbog (ne)financijski sredstava će ove godine ostati poprilično oštećeni.

Stranica je ažurirana i sprema za novu sezonu. Obavještavamo Vas ako niste znali, kao i do sada ako se registirate možete pogađati rezultate te tako skupljati bodove. A ako bude sreće možda nešto i dobijete.

Do čitanja!