U Senju je ekipa seniora odigrala dvije prijateljske utakmice protiv RK Senj i MRK Kozala.

Seniori su u subotu, 19. rujna 2020., u sklopu priprema za sezonu 2020./2021. otputovali u Senj kako bi odigrali utakmice protiv RK Senj i MRK Kozala. Obe protivničke ekipe se natječu u 1.B ligi, puno jačoj konkurenciji nego je to 2. liga, liga čiji je od ove sezone član i naš klub.

U sastavu nam je nedostajalo nekoliko bitnih igrača pa smo tako na put krenuli bez Ivana Verzona, Marina Cuculića, Ante Sakića, Ivana Blaškovića i Marina Čovića s kojima bi tijekom dvije naporne utakmice imali uvelike veću i kvalitetniju rotaciju.

Dvije utakmice zaredom, prva protiv ekipe Kozale u kojoj smo pružili dostojan otpor tijekom većeg dijela utakmice, a odmah nakon nje i ona protiv Senja gdje noge i glava nisu bili na visokoj razini, ipak su pokazale da igrači posjeduju visoku kvalitetu te da ekipa ima veliki potencijal.

Unatoč negativnim rezultatima odigrali smo solidne utakmice koje će treneru Paveliću uvelike olakšati dva tjedna završnog dijela priprema u kojima će se raditi na smanjivanju i otklanjanju određenih grešaka kako bi što spremniji dočekali 1. kolo 2.HRL zapad.

 

MRK KOZALA – RK GOSPIĆ 32:27 (16:13) – Dželalija (7), Jelić (4), Matulović (3), Udiljak (3)

RK SENJ – RK GOSPIĆ 35:27 (20:10) – Dželalija (7), Jelić (4), Milković (3), Matulović (3), Udiljak (3)