U prostorijama Kulturno informativnog centra u Gospiću su jučer, srijeda 13.9.2017. godine, održane redovne sjednice Nadzornog odbora i Skupštine našeg kluba.

Nadzorni odbor i članovi Skupštine održali su redovito godišnje okupljanje koje je zakonski propisano. Uprava kluba (Ivan Biljan – predsjednik, Marko Brkljačić – potpredsjednik i Vanja Antić – tajnik) nazočnima su prezentirali financijske izvještaje, te izvještaj učinjenog u sezoni 2016./2017., kao i organizaciju i planove kluba za sezonu 2017./2018.

Skupštinari su bili veoma zadovoljni prezentiranim, pogotovo svime što je odrađeno u minuloj sezoni. Odličan rad svih naših trenera rezultirao je stalnim porastom članova tijekom prošle sezone, te klub danas broji više od 200 igrača. Izražena je nada da podrška klubu i rukometu neće izostati ni u sezoni koja je ispred nas, jer klub u svakom aspektu može služiti kao primjer.

Predsjednik kluba Ivan Biljan zahvalio se svima koji su prepoznali rad našega kluba kojeg vode prvenstveno mladi entuzijasti i zaljubljenici u ovaj sport.