Domaćom pobjedom u 14. kolu 3. HRL Zapad rezultatom 33:18 nad gostima iz Selca napravljen je pomak sa 5. na 4. mjesto na tablici i zadržan zaostatak od 2 boda za prvoplasiranom ekipom.
 

 

Počeli smo kao i većinu utakmica, lagano, kao da nam treba neko vrijeme da se probudimo. No negativan rezultat od 2:5 u 9. minuti brzo se mijenja, te u naše prvo vodstvo prelazimo u 14. minuti kod rezultata 7:6. Tu počinje serija pogodaka raspoloženog Vanje Antića (igra protiv svog bivšeg kluba Rk Selca) koji u razmaku od 12 do 17 minute postiže 4 od ukupno 8 golova, tu se svojim obranama priključuje i Marko Brkljačić, te se odvajamo na 10:6 i održavamo razliku do poluvremena (15:11).
U drugom poluvremenu smo stisli obranu te dopustili gostima da postignu samo 7 pogodaka u 30 minuta. U razdoblju od 34. do 47. minute gosti iz Selca ne uspjevaju pronaći put do gola zahvaljujući našoj čvrstoj obrani i raspoloženom golmanu Brkljačiću, dok naša ekipa u istom razdoblju postiže 11 pogodaka i odlazi na velikih i nedostižnih 15 razlike kako utakmica i završava (33:18).
Pred kraj utakmice (55. minuta) u koškanju između domaćina Gadžića i gosta Poštića ovaj potonji dobiva izravni crveni karton.
Priliku je više nego obično dobio mladi Igor Radaković te ju iskoristio sa odličnom igrom u obrani i postigao 5 golova, kao i 16-ogodišnji Matej Udiljak sa učinkom od 3 gola u razmaku od 4 minute.

Sljedeća utakmica je u subotu, 27.2.2010. godine, kada gostujemo u Ogulinu gdje očekujemo jako tešku i čvrstu utakmicu u kojoj su nam bodovi od presudne važnosti.