Dječaci “A” su u subotu, 8.12.2018. godine, u Crikvenici nastavili sa svojim obvezama u ligi Primorsko-goranske županije.

 Za protivnike su imali ekipe Vrbovskog i Kvarner te su novim pobjedama zadržali svoje mjesto u gornjem dijelu tablice.

 

RK GOSPIĆ – RK VRBOVSKO 16:14 (9:7) – odličan ulazak u utakmicu donio nam je visoko vodstvo 4:0 i 6:1, no pristup “lako ćemo” nam se obio o glavu i na poluvrijeme odlazimo sa samo 2 pogotka prednosti. Serijom 2:0 početkom drugog poluvremena povećali smo prednost na 4 pogotka razlike (11:7) i ponovno upali u crnu rupu. Protivnici su se približili 14:13, no više nisu uspjeli. Nove dobre reakcije u obrani i napadu dovele su nas do nove pobjede. Ivan Jergović postigao je 8 pogodaka, dok je Vedran Hećimović dodao njih 4.

RK KVARNER – RK GOSPIĆ 6:29 (5:15) – bila je ovo manje zahtjevna utakmica od one prethodne. Serijama 5:0 i 5:3 riješili smo utakmicu već u prvoj polovici prvoga dijela. Naši dječaci su tijekom utakmice bili veoma opušteni i motivirani, pa tako treba izdvojiti prekrasnu akciju “cepelina” Domazeta i Jergovića koju je potponji i realizirao. Svi igrači su dobili svoju minutažu, a najefikasniji su bili Hrvoje Rukavina s 9, te Marko Čačić i Ivan Domazet s po 5 pogodaka.