Mlađi kadeti su odigrali nove dvije utakmice županijske lige i ostvarili uvjerljive pobjede protiv RK Omišalj i RK Mornar-Crikvenica.

Liga RS Primorsko-goranske županije se nastavlja, a naša ekipa mlađih kadeta je ostvarila nove dvije pobjede i sa 6 pobjeda u isto toliko utakmica zauzima 1. mjesto na tablici. 

RK OMIŠALJ – RK GOSPIĆ 9:23 (2:10) – ozbiljan pristup i ulazak u utakmicu serijom 8:0 riješio je pitanje pobjednika vrlo brzo. Svi dečki su dobili svoju minutažu, a najbolje su ju napadački iskoristili Mihelić sa 6, Vukelić s 4, te Suknaić i povratnik Dizdar s po 3 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK MORNAR-CRIKVENICA 33:19 (17:7) – bila je ovo za nas revanš utakmica u kojoj smo sami sebi htjeli dokazati da je onaj poraz od iste ekipe u državnoj ligi bio samo slučajnost i loš dan. Dečki ništa nisu htjeli prepustiti slučaju, te smo, nakon zaostatka 0:1, novom serijom 8:0 već u prvih 10 minuta utakmice riješili pitanje pobjednika. U završnici utakmice dečki su bili raspoloženi i za atrakcije, pa je tako Suknaić oduševio realiziravši kontru iz “piruete”. Uz odličnu obranu na čelu s golmanima Mikićem i Stipetićem u pobjedu od 14 pogodaka razlike Mihelić je ugradio 13, Suknaić 5, dok su Mufić, Kosanović i Vukelić dodali po 3 pogotka