Priprema za novu sezonu je bila iznad očekivanja. Odrađene su vrlo dobre pripreme, ekipa je pojačana s par igrača iz Ogulina, odigrano je 5 prijateljskih utakmica i svi željno očekujemo početak.

 

GALERIJA SLIKA

 

Prenosimo s portala:

LIKA-ONLINE: Gospićki rukometaši spremno u novu sezonu

Uprava i igrači Rukometnog kluba „Gospić“ odradili su sve pripreme za predstojeću sezonu. Igračke pripreme su završile, sređen je roster ekipe, održana je Skupština kluba i spremno se ulazi u novu sezonu.
Kondicijske pripreme igrača su počele 11.8.2014. godine i ukupno će trajati 7 tjedana. Dečki nikad spremniji ulaze u 1. kolo. Snagom i trkom su na zavidnoj razini što su pokazali i na 5 odigranih prijateljskih utakmica (MRK Bihać – RK Gospić 34:31, RK Obrtnik – RK Gospić 34:44, RK Krajina – RK Gospić 40:24, MRK Bihać – RK Gospić 31:39, RK Gospić – RK Bihać 25:21). Ekipa se sastoji od 25 igrača,svi članovi su godinu stariji, iskusniji, no još uvijek jako mladi budući je prosjek ekipe 20,36 godina. Ozlijeđeni i bolesni su oporavljeni odnosno izliječeni, tako da trener Antić ima slatke brige uoči početka sezone. Jedini problem je neočekivana ozljeda ligamenata koljena mladog Pielića (15) koji bi po svemu sudeći trebao biti spreman puno prije nego su prve prognoze najavljivale.
Uprava je sazvala sjednicu Nadzornog odbora i Skupštine kluba na kojojima su transparentno pokazana financijska izvješća pozitivno „poslovanje“ što je izuzetno važno za cijelu atmosferu oko i u klubu. Radi se o malim sredstvima i budžetu budući klubu za uspješno funkcioniranje na svim razinama treba oko 120 000 kuna.
Gledatelji i svi građani našega grada od rukometaša ove godine mogu očekivati odlične prezentacije na parketu i modernu igru, dok se izvan parketa nastavlja s humaniratnim radom i pomaganjem Udrugama, ljudima i djeci u zajednici. I ove godine se organizira „Večer rukometa“ u Highlander`s Pubu, već za 10-ak dana se u Gospiću igra 2. kolo III HRL zapad protiv ekipe Pećina, koja će biti humanitarnog karaktera, u čas oboljelima od ALS-a.
Pratite rukometne vijesti, pratite rukometaše, gledajte utakmice, napunite dvoranu.

 

LIKAPLUS: Rukometaši spremni i pozitivni

Rukometni klub „Gospić” na svim razinama spremno ulazi u novu sezonu. Igrači su odradili 7 tjedana napornih priprema, uprava kluba održala Skupštinu i prezentirala poslovanje na pozitivnoj nuli.

Igrači završavaju s teškim pripremama tijekom kojih su često bila i 2 treninga dnevno. Rezultati napornog rada mogli su se vidjeti na svim prijateljskim utakmicama, bez obzira na konačan rezultat. Tijekom 60 minuta svih 5 odigranih utakmica (MRK Bihać – RK Gospić 34:31, RK Obrtnik – RK Gospić 34:44, RK Krajina – RK Gospić 40:24, MRK Bihać – RK Gospić 31:39, RK Gospić – RK Bihać 25:21) u pripremnom razdoblju Gospićani su prikazali moderni rukomet s puno kontakta i trke. Ekipa se sastoji od 25 igrača koji su još uvijek jako dosta mladi i neiskusni budući je prosjek ekipe 20,36 godina. Svi igrači su u punom pogonu, jedini problem je neočekivana ozljeda koljena mladog Pielića (15), no ozljeda možda i nije tako teška kako se prvotno nagađalo.

Uprava je odradila svoj posao i sazvala sjednice Nadzornog odbora i Skupštine kluba. Pokazana su uredna financijska izvješća s pozitivnim „poslovanjem” što je izuzetno važno za cijelu atmosferu oko i u klubu. Naime, radi se o malim sredstvima i budžetu budući klubu za uspješno funkcioniranje na svim razinama treba oko 120 000 kuna.

Građani našega grada ove sezone od rukometaša mogu očekivati napredak u igri i vrlo dobre rezultate. Članovi nastavljaju s humanitarnim radom i pomaganjem onima kojima je to najpotrebnije. Nastavlja se, sada već tradicionalna „Večer rukometa” u Highlander`s Pubu, već za 10-ak dana se u Gospiću igra 2. kolo III HRL zapad protiv ekipe Pećina, koja će biti humanitarnog karaktera, u čas oboljelima od ALS-a.

Podržite rukometaše, pratite njihove utakmice i događanja, biti će zanimljivo.